Снимка БулфотоОбявиха дали завърналият се в политиката Жан Виденов ще е

...
Снимка БулфотоОбявиха дали завърналият се в политиката Жан Виденов ще е
Коментари Харесай

Жан Виденов ще бъде водач на две листи на предстоящите избори

Снимка Булфото

Обявиха дали завърналият се в политиката Жан Виденов ще е лидер на листа за предварителните парламентарни избори на 11 юли. Жан Виденов ще бъде лидер на две листи на идните избори. Това съобщи Иван Атанасов, ръководител на обединението " Ляв съюз за чиста и свята република ".

Формацията внесе нужните подписи за регистрация за вота на 11 юли. Те се оповестиха като опция на Българска социалистическа партия и показаха неодобрение от водената от социалистите политика.

Четири обединения вършат съюз за парламентарните избори - Социалистическа партия български път с ръководител Ангел Димов, Българска прогресивна линия с водач Красимир Янков, Николай Малинов с Възраждане и политическа Партия на българските комунисти с водач Иван Пенчев

Жан Виденов е учредителен секретар на обединението, а представител Павел Иванов, разгласи водещата Петя Паликрушева. Проф. Станислав Станилов, досегашен народен представител от " Атака " също е в предизборната коалиция, написа обстоятелства.бг.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР